NOT MY DAY :(

today is not a great day for me...
ok di pendekkan cerita...
ari ni aku disekolahkan oleh big boss aku (me father)...
macam2 die cakap kat aku...
so anyhow die tersentuh pasal minat aku...
ok aku tau bagi die it's maybe a waste of time...
tapi untuk aku itula satu-satunya cara aku meluahkan perasaan aku...
dulu aku minat sketching die tegur tak bagi...
bile aku minat muzik pun die tegur gak...
kenapela diorang still tak faham2...
bukan aku nak memain belajar...
ye aku sedar aku tak sebijak adik-beradik yang lain...
and aku adelah yang paling bermasalah...
but the only thing that can make me focus is music...
lebih2 lagi dalam keadaan aku sekarang ni...
terase gak hari ni pilu sikit...
serious ari ni aku cepat marah...
tapi sebab parent dah tegur...
aku terus menyorok dalam bilik...
hati aku seriously almost berkecai bile dengar diorang cakap camtu...
not be offended is inevitable...
so sekarang aku salurkan pulak dalam blog aku ni...
its another way...
anyway aku still not overwhelmingly rebellious...
aku tak mau jadi anak derhaka...
tapi sometimes diorang still tak faham minat aku...
anyhow sekarang nak tak nak kenela bersabar sekejap...
mengeluh banyak kali hari ni (banyak dosa tu)...

ok...
if any of my family member read this...
sorry because i'm not perfect...
i ain't fully capable to reach your expectation...
i'm a normal human being...
little mistakes here and there will happen...
as i was saying i am a normal human being...


とても残念




5 comments:

  1. diorg tau tp aq fllow blog adek bradek aq sorok2 hehe XD

    ReplyDelete
  2. hahaa . serupa je ko ni . xpela , jnj ko luahkan ap ko rse . bnd elok . bkn xelok kan

    ReplyDelete

Anda Mungkin Berminat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Pages