KONKLUSINYA

ok...
today aku dah pun meluahkan perasaan aku kat someone tu...
tapi dia tolak...
nak kate tak sedih tu tipula...
tapi aku dapat terima dengan senang...
tak tau kenape...
tapi aku dapatkan rasakan kematangan aku menyerlah....
entahla maybe sebab dah dewasa kot...
aku rase senang dalam hati ni...
walaupun kene tolak...
tak macam dulu...
FYI dulu aku memang sensitif...
macam2 aku buat nak elak...
aku delete tu delete ni sebab nak kasi puas...
macam nak lupakan semue tu...
tapi sekarang dah lain...
perkara macam ni pun dapat mematang seseorang...
at last aku mudah menerima kenyataan...
takde nak makan ati pun hehe...
relax...
plus aku dapat tempuh cabaran ni dengan tenang...
anyway to Her thanks sebab sudi dengar luahan hati aku...
i appreciate it soo much...
although we can't be together for now...
we still can be friends right...
friends for ever :)
or just Bros and Sis ahaha XD
ok sampai sini jela...
hati senang...
takde gundah gulana ahaha...

oraitt guys Chiaoo XD

<-----------kero kero

I'M FALLING IN LOVE

i'm fallin love again
with the girl from yesterday
i want her so bad
she took my heart right away

i'm meeting her 
without seeing her
it killing me from inside
god help me right away


i want you so badly
i can't restrain myself from you
i want to be with you
till the last day of my life

your radiant smile
make me feel good
i want to meet you
i want you to be apart of
me....


i want you so badly
i can't restrain myself from you
i want to be with you
till the last day of my life

still can't resists
my heart from fallin for you
please let me be
your one and only...

i'm in love with you




FN:
this song was inspired by someone that truely special to my eye
eventhough i can't see her in personal
at least i can meet her in the social net
although i can't be the first in her life
at least i wanna be her last
thanks ana cause inspiring me :)
if you reading this i wanna tell you 
私はあなたを愛し、私はあなたと一緒にいたい

TAS : The Alternate Soul band

orait kat sini aku nak share sikit editing aku sebab dah tak tau nak buat entry ape kali ni hehe...
ok anyway aku nak memperkenalkan band member aku...
seperti gambar di atas dan di bawah(dh macam cikgu pulak)...
inilah band member aku TAS:The Alternate Soul Band...
dianggotai oleh:
Mars (Rythm)
Apid (Lead)
Capiq (Drum)
Lan (Bass)

oleh sebab kebosanan telah melanda...
aku pon mengedit gambar diorang and memodifiedkannye...
nak dijadikan album cover(kononnye hehe..)
ok actually diorang ni baru lagi...
but i can be sure lagu diorang best...
walaupun aku sekarang dah terpaksa mengurangkan aktivit muzik aku...
so aku nak pastikan legasi diorang tak hilang...
sayang oo bakat semula jadi jangan diibuang beb XD...

oraitt itu jela ok guys Chiaoo XO....

kat bawah ni ade Sneak Peak vid lagu dey all...
enjoy guys :)




NONSENSE

oraitt tak de kene mengene pun ngan tajuk...
heheh...
semalam aku rase macam nak demam tahap tuut...
hilang mood semalam nak online...
bukan takat online tengok tv pun tak de mood...
last2 aku masuk bilik berselibung terus cube tido...

entah ape kes aku leh pulak termimpi die...
maun tak aku tersentak time tido...
terus tak jadi tido...
keluarla aku dari bilik tu(tersengih sorang2 time tu)...

lepas tu terus la aku tak tido sampai ke maghrib...
cube bayangkan time kepale tengah blur...
sakit kepale tak payah cakap la kan...
mak aku suruh makan...
dapat sikit je selera takde...

so aku amek keputusan...
duduk dalam bilik biar ok dulu...
dah la time tu tengah sejuk...
mengigil oo...
dah lepas maghrib...
aku tak tahan aku selambe je tarik selimut 2 lapis...
haa konferm tido...
(berkeruh beb cakap mak aku)
huu seronok beb...
best zileeez...
terus segar badan aku balik hehhe...
cukup 12 jam aku tido...
woot woot hehhe...

orait geng chiao dulu XD

T3RD3NGAR

ok2 kali ni tak mau cerite banyak...
 just pendek je...
ok...
ari ni layan XFM...
then dengar pulak lagu 1 band ni...
nak tau ape die ni die band tu :)

memperkenalkan :
\  

ni pun accidently perasan...
bile dengar rythm muzik terus tarik perhatian...
anyway ENJOY :)


NOT MY DAY :(

today is not a great day for me...
ok di pendekkan cerita...
ari ni aku disekolahkan oleh big boss aku (me father)...
macam2 die cakap kat aku...
so anyhow die tersentuh pasal minat aku...
ok aku tau bagi die it's maybe a waste of time...
tapi untuk aku itula satu-satunya cara aku meluahkan perasaan aku...
dulu aku minat sketching die tegur tak bagi...
bile aku minat muzik pun die tegur gak...
kenapela diorang still tak faham2...
bukan aku nak memain belajar...
ye aku sedar aku tak sebijak adik-beradik yang lain...
and aku adelah yang paling bermasalah...
but the only thing that can make me focus is music...
lebih2 lagi dalam keadaan aku sekarang ni...
terase gak hari ni pilu sikit...
serious ari ni aku cepat marah...
tapi sebab parent dah tegur...
aku terus menyorok dalam bilik...
hati aku seriously almost berkecai bile dengar diorang cakap camtu...
not be offended is inevitable...
so sekarang aku salurkan pulak dalam blog aku ni...
its another way...
anyway aku still not overwhelmingly rebellious...
aku tak mau jadi anak derhaka...
tapi sometimes diorang still tak faham minat aku...
anyhow sekarang nak tak nak kenela bersabar sekejap...
mengeluh banyak kali hari ni (banyak dosa tu)...

ok...
if any of my family member read this...
sorry because i'm not perfect...
i ain't fully capable to reach your expectation...
i'm a normal human being...
little mistakes here and there will happen...
as i was saying i am a normal human being...


とても残念




MY CONCLUSION XD


sometimes something is better to be share with others...betul x :)
so hari ini bersamaan tarikh ini aku telah mendapat konklusi...
yang aku dicari- cari selama ni...
setelah aku study and bertawakal...
akhirnya aku mendapat satu kata hati yang paling kuat...
iaitu aku telah menetapkan...

aku akan berkahwin bila tiba masanya :)

aku rasa kuat dengan pendirian aku kali ini...
for sure bercinta after kahwin is better 100% betul...
anyhow buat mase ni aku nak abiskan belajar aku...
and then aku akan kahwin...
just harap si dia dapat menerima pendirian aku :)


to my dearest...

maafkan i sebab mengelakkan cinta itu berlaku...
harap you mampu bersabar untuk sementara waktu...
insyaallah...
jika ada jodoh...
kita akan bertemu...
dan kita kan bersatu...
insyaallah....



dan...
jika tibanya saat itu...
aku akan mencintaimu...
sehingga ke akhirnya :)
wassalam..

SOM3THIN TO T3LL 2


no matter how hard we fall, we really need to get up on our feet.....itu yang aku pegang sampai sekarang.....dengan apa yang dah berlaku ni aku lagi kena kuatkan diri....sometimes kita ni cepat mengalah tapi actually itu salah.....yes memang betul if dugaan datang tanpa kita ketahui tapi betapa besar dugaan itu yang kita nak tau betul tak...tapi seriously sebesar manapun dugaan itu...itulah masanya kita mendekatkan diri dengan yang maha Esa...bukan maksud aku if ade dugaan baru kita ingat kat dia...tapi percayalah if kita sabar, minta petunjuk and berusaha insyaallah ia akan dapat diselesaikan dengan mudah....apa yang berlaku kepada aku sekarang ni membuktikan kebesaran yang Esa...kelekaan menyebabkan aku begini.....alhamdulillah sedikit sebanyak aku dah berubah.....aku mahukan yang terbaik untuk diri aku di dunia dan di akhirat nanti...aku sanggup lepaskan orang kesayangan aku semata- mata aku ingin menjaga keimanan yang masih tinggal dalam diri aku...aku lepaskan dia untuk persiapan untuk satu hari kelak...mungkin apa yang aku maksudkan korang faham...satu hari yang dijanjikan untuk si dia dan aku bersatu dalam satu ikatan yang lebih harmoni dan halal di sisi agama...bukan aku tak mahu untuk meneruskan hubungan Bf/Gf ni tapi aku dah nampak dengan jelas kesannya kat diri aku...anyway live up our life and think forward and let the past be the past just reminescence for awhile to keep in track with our current life.....bukan untuk mengusik hanya untuk bercerita kisah dan pengalaman sahaje XD

anyway guys have fun living chiaoo XD........
                                 
                             

SOM3THING TO T3LL

olla guys, it's so long that i didn't write anything on my blog post...so here i am right now XD.......
between this 4 months, lot of stuff happened around me...sum can be tolerate but sum just got me work really hard...
for all who know me you'll damn sure that i'm already breaking up with my GF...sometime life can be tricky but those tricky part can't really be hard, there might just be a silver lining lurking behind it...anyway since the break  up, my eyes just automaticlly open broader than ever...i can see everything more clearly.....stuff can be done more effectively and specifically my healing process become much more easy...love isn't bad at all, it's just the person who in it how they'll tolerate with each other...sometimes we can agreed on something but not all the time we can...but in my case it's just me having a nerve breakdown + i can't bare to see someone getting hurt cause of my mischieve/doing.....i'm willing to let her go cause of that...anyway right now i'm already back to square one of my life...but fortunately someone is there to listen to me...thanks dude XD...either how i'm just continuing my work from home right now...online 24/7...mailing all the time and studying for my upcoming exams...really pushing me right on to the limit...anyway i'm just hanging on so that i will not be beaten by it...okay i think this is all from me...oh yea just remembered...to my friend that reading this i wanna to tell you that you're the best friend i ever have and may Allah bless your life :)
till next time chiao XD

called out in the dark lyrics - snow patrol

It's like we just can't help ourselves
'Cause we don't know how to back down
We were called out to the streets
We were called in to the towns

And how the heavens, they opened up
Like arms of dazzling gold
With our rain washed histories
Well they do not need to be told


Show me now, show me the arms aloft
Every eye trained on a different star
This magic
This drunken semaphore
And I

We are listening
And we're not blind
This is your life
This is your time

We are listening
And we're not blind
This is your life
This is your time

I was called out in the dark
By a choir of beautiful cheats
And as the kids took back the parks
You and I were left with the streets

Show me now, show me the arms aloft
Every eye trained on a different star
This magic
This drunken semaphore
And I

We are listening
And we're not blind
This is your life
This is your time

W3 AR3

in a while,
i forgot everything that you said,
in front of me,

for awhile,
i was thinking back,
all the things that we've been through,
in the past that we've knew

this is,
the moment that awkwardly for,
the moment that come forth,
for the truth,
for i realises

we are,
can't be together no more,
cause i,
just realise,

from yesterday,
i can't be sure,
looking down,
on the path for us,

i'll say no more,
i couldn't say no more,
just wishing for,
the life is not so sore


Aqua times - Alone (bleach opening 6)

Oreta awai tsubasa
Kimi wa sukoshi
Aosugiru sora ni tsukareta dake sa
Mou dareka no tame ja nakute
Jibun no tame ni waratte ii yo

Izen to shite shinobiyoru kodoku
Uchigawa ni tomoru rousoku
Nigiwau ba ni gouka na shanderia to wa urahara ni

Tarinai kotoba no
Kubomi o nani de umetara ii n' darou
Mou wakaranai yo

Semete yume no naka de
Jiyuu ni oyogetara anna sora mo iranai no ni
Kinou made no koto o
Nuritsubusa nakute mo asu ni mukaeru no ni

Oreta awai tsubasa
Kimi wa sukoshi
Aosugiru sora ni tsukareta dake sa
Mou dareka no tame ja nakute
Jibun no tame ni waratte ii yo

Rettoukan to no wakai wa
Kantan ni wa kanawanaisa
Jiishiki no teppen ni suwaru
Kagami ga utsusu hanabira

Furishiboru you ni
Kogoreta ai wo sakende miru keredo
Modokashikute

Meguru toki no naka de
Kizuguchi wa yagate
Kasabuta ni kawatte iku
Kimi wa sore o matazu
Totemo utsukushiku
Totemo hakanage de

Hagare ochita ato no
Ubuge no you ni
Hi damari no naka de furueru inori
Ima wa muri ni dareka no koto wo
Ai sou to omowanakute ii no ni


Toki ni kono sekai wa
Ue wo muite
Aruku ni wa sukoshi mabushii sugiru ne
Shizumu you ni
Me wo fuseru to
Kawaita chimen ga namida wo susuru

What do you remember?
I know anytime
Subete wo uketomenakute ii yo
What do you remember?
I know anytime
Koraeru koto dakedo
Yuuki ja nai

Bukit Putus Suke2


dh lme dh vid ni ngan aq so aq uploadkn utk suke2....
kire sme r ngan tjuk kat ats tu ahaha.......
anyway ni adlh antra kgmaran aq iaitu mmndu time waktu mlm..
kirenye aq ni mcm batman r......
anyway guys this is 4 enjoyment only...
any comment will be replied if i'm online hehe...
ok chiaoo XD

Perjuangan yang Belum Selesai

hiba rasa dalam hati ni sekejap, bila aku membaca puisi oleh Tun Dr. Mahathir yang bertajuk perjuangan yang belum selesai. Dapat kah kita memiliki seorang pemimpin seperti ini yang jelas sekali mahu rakyatnya terbela dan tidak lupa akan semua yang telah diperjuangkan wira-wira kemerdekaan dahulu, cuba kita renungkan sedikit dan hayati puisi tersebut.

Perjuangan yang Belum Selesai oleh Tun Dr. Mahathir :

Sesungguhnya tidak ada yang lebih menyayatkan
dari melihat bangsaku dijajah
tidak ada yang lebih menyedihkan
dari membiarkan bangsaku dihina

Air mata tiada ertinya
sejarah silam tiada maknanya
sekiranya bangsa tercinta terpinggir
dipersenda dan dilupakan

Bukan kecil langkah wira bangsa
para pejuang kemerdekaan
bagi menegakkan kemuliaan
dan darjat bangsa
selangkah beerti mara
mengharung sejuta dugaan

Biarkan bertatih
asalkan langkah itu yakin dan cermat
bagi memastikan negara
merdeka dan bangsa terpelihara
air mata sengsara
mengiringi setiap langkah bapa-bapa kita

Tugas kita bukan kecil
kerana mengisi kemerdekaan
rupanya lebih sukar dari bermandi
keringat dan darah menuntutnya

Lagi pula apalah ertinya kemerdekaan
kalau bangsaku asyik mengia dan menidakkan,
mengangguk dan membenarkan,
kerana sekalipun bangganya negara
kerana makmur dan mewahnya,
bangsaku masih melata
dan meminta-minta di negaranya sendiri

Bukan kecil tugas kita
meneruskan perjuangan kemerdekaan kita
kerana rupanya selain memerdekakan,
mengisi kemerdekaan itu jauh lebih sengsara

Bangsaku bukan kecil hati dan jiwanya
bukankah sejak zaman berzaman mereka menjadi pelaut,
pengembara malah penakluk terkemuka?
Bukankah mereka sudah mengembangkan sayap,
menjadi pedagang dan peniaga

Selain menjadi ulama dan ilmuan terbilang?
Bukankah bangsaku pernah mengharung samudera
menjajah dunia yang tak dikenal
Bukankah mereka pernah menjadi wira serantau
yang tidak mengenal erti takut dan kematian?
Di manakah silapnya
hingga bangsaku berasa begitu kecil dan rendah diri?
Apakah angkara penjajah?
Lalu bangsaku mulai melupakan
kegemilangan silam dan sejarah gemilang membina empayar

Tugas kita belum selesai rupanya
bagi memartabat dan memuliakan bangsa
kerana hanya bangsa yang berjaya
akan sentiasa dihormati

Rupanya masih jauh dan berliku jalan kita
bukan sekadar memerdeka dan mengisinya
tetapi mengangkat darjat dan kemuliaan
buat selama-lamanya

Hari ini, jalan ini pasti semakin berliku
kerana masa depan belum tentu
menjanjikan syurga
bagi mereka yang lemah dan mudah kecewa

Perjuangan kita belum selesai
kerana hanya yang cekal dan tabah
dapat membina mercu tanda
bangsanya yang berjaya





JAUH

hatiku,
penuh sakit yang tak terkata,
melihat kamu,
melakukanku sebegini rupa,

saatku,
melihatmu begitu rupa,
membuatku bertambah gila,
hilang pertimbangan untuk segalanya
"
aku,
mahu kau melihat diriku,
seperti memori mu yang lalu,

kini,
kau mula menjauhkan dirimu,
oh apakah salahku
"
saat kita bersama,
kegembiraan terpancar,
hati senang(2X)

pabila kau begitu,
hatiku merasa pilu,
kerana kamu(2X)

""
janganlah kau pergi,
janganlah kau mendustai,
janganlah kau memilukan diriku ini,

hati bersuara,
jangan menafikannya,
diri ini resah,
janganlah kau menidakkannya.......

ohooooo........

FmAX.

RUNSING+P3NING

selamanya aku,
mahukan kamu,
berada disisiku,
menikmati saat indah berdua

di hari siang,
di hari malamku,
saat kita bersama,
menjadi mimpi indah untukku

rap*
bersama di mana jua kita berada,
hatiku tetap ada kamu,
jangan kau risaukan diriku,
akukan tetap ada untuk kamu,
jangan kau runsing(2x)
jangan kau pening(2x)
kau masih berada di hati,
takkan hilang di hati ini

#
jangan kau runsing,
jangan kau pening,
hati ini,
sudah terpahat namamu,

janganlah engkau,
sedih tanpa diriku,
kerana aku,
masih ada untukmu
#

jangan kau runsing *runsing
jangan kau pening *pening
jangan kau ingat *ingat
aku akan lupa namamu *namamu

#
#

nukilan FmAX



hakka, all black rugby



taringa wakarongo
kia rite, kia rite
kia mau, Hi!

ringa ringa pakia
Waewae takahia kia kino nei haki

Ka Mate! Ka Mate!
Ka Ora! Ka Ora!
Tenei te ta ngata puhuru huru
Nana nei i tiki mai
Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!


S3ARCHING


in the middle of the night,
i woke up from a dream,
i cannot shut my eyes,
heartbeat pump faster
can't realise what it is,
still pushing to understand,
noir covering me,
while light almost rise
"
searching,
searching for an answer,
still searching for answer,
my pulse beatin' harder
beatin' harder(2x)..............
"
stun by it,
i walk to the mirror,
i looking for an answer,
its not there(2x)
i realise,
the one i think about,
only you..................(2x)
"
"
i understand #i understand(2x)
only you..........................(2x)
"
"
by FmAX

M3NANG

lambungan pertama,
ku teguh kakiku,
meletakkan diriku,
bersedia
oo bersedia

gawang tersedia,
terjahan ke udara,
jeritan demi jeritan,
laungan kemenangan
"
percaya(2x),
percayakah(2x),
ku berjaya,
memenanginya
"
jeritan dan laungan,
terdengar sampai ke awan,
ku terdiam di situ,
ku tak percaya

larianku,
membuatku bertenaga,
saat indah diriku,
ku menang jua(2x)
"
(2x)
"
nukilan FmAX

BEBAS

diriku,
mahukan kebebasan,
bebas dari semua,
dari segala,
kemahuan aku,
tidak terkira,
kemahuanku,
melampau batasku
"
aku bebas,
aku bebas,
bebas dari segalanya,
lepaskan diriku sekarang
wow woo
aku bebas,
aku bebas,
bebas segalanya,
bagai burung di angkasa
wooooo.......
"
sampai bila,
aku mahu begini,
aku mahu berdiri
berdiri dengan kakiku,
menapak kedepan sana,
jauh dari nya(2x)..........
"
"
aku bebas(2x)
aku bebas(2x)
aku bebas(2x)
aku terlepas.....................

nukilan FmAX


SEDAR














masa lalu ku,
penuh dengan tawamu,
ceriamu mengubatku,
hati ku senang ada kamu

"
kiniku tahu,
kiniku sedar,
aku tak sempurna,
aku insan biasa
"
di ketika ini,
aku tak mahu lagi,
tak mahu dipermain,
tak mahu mempermain
"
"
setibanya hari itu,
punah luluh jiwaku,
tidak kusangka jadi begitu,
aku hilang tujuanku

aku sedar siapa aku,
aku terima takdirku,
akhirnya aku bangkit,
menjauhkan perjalananku,
jauh darimu..................
jauh darimu..................
jauh darimu..................
"
"
nukilan FmAX

initial d

ae86 takumi fujiwara

kot aq tnye korg sume psl initial dmesti korg sume mnatkn...smela ngan aq...tp mne 1 yg korg lebih mnat...anime or manga...@pun 2-2 skali.....utk pengtahuan pmnat initial d....if korng search utk manga nye.....ade step trbaru yg dtnjukkn...n yes manga initial d mnampilkn prsaingan2 bru....just nk bg info kat korng sume...utk pmnat2 initial d sume...korng bleh search kat mangafox/mangareader....diorng still update mcm2 manga....so if anyone brmnat layarilah ye....hehehe....orait guys hav a happy life...
chiaoow...XD

halloooo!!!!

ollaa sume,
lme dh xupdate blog...

nk buat cmne,
taun ni jd sjrh brye kat hospital...

just met with an xciden b4 raye,
so knela lpak hospital 3mnggu...

anyway ade bnde best nk cer...
dlm waktu kat hospital,
aq rse mcm bdak kecik balik oo,
cbe bygkn mcm mne korng kne jage time kecik2 dlu,
haaa cmtula yg aq rse hehe.......

anyway skrng aq dlm proses pnymbuhn yg myb mmkn mse bbrpe bln...
nk buat cmne xciden truk an......
anyway otak aq pown dh ade ok skit......
dh xmcm dlu msuk air je mmnjg.....
skrg dh stabil n more waras heheh.......

btul ckp org tue2,
stiap dugaan yg d'trunkn ade hikmahnye...
so skrng aq dh nmpk n rse ape yg diorg maksudkn,
(bkn xnmpk sblum ni just buat xlyn je bnde ni)

heheh anyway guys afterward insyaallah aq akn start rajin skit update blog..
heheh ok chiaoo....;)

chris brown feat justin bieber - next to you lyrics

You've got that smile,That only heaven can make,I pray to God everyday,That you keep that smile.
[Justin Bieber]Yeah, you are my dream,There's not a thing I won't do,I'll give my life up for you,Cos you are my dream.
[Bridge]And baby, everything that I have is yours,You will never go cold or hungry,I'll be there when you're insecure,Let you know that you're always lovely,Girl, cos you are the only thing that I got right now.
[Chorus]One day when the sky is falling,I'll be standing right next to you,Right next to you,Nothing will ever come between us,I'll be standing right next to you,Right next to you.
[Chris Brown]You had my child,You make my life complete,Just to have your eyes on little me,That'd be mine forever.
[Bridge]And baby, everything that I have is yours,You will never go cold or hungry,I'll be there when you're insecure,Let you know that you're always lovely,Girl, cos you are the only thing that I got right now.
[Chorus]One day when the sky is falling,I'll be standing right next to you,Right next to you,Nothing will ever come between us,I'll be standing right next to you,Right next to you.
[Bridge]We're made for one another,Me and you,And I have no fear,I know we'll make it through.
One day when the sky is falling,I'll be standing right next to you.Ohh ohh ohh ohhhhh
[Chorus]One day when the sky is falling,I'll be standing right next to you,Right next to you,Nothing will ever come between us,I'll be standing right next to you,Right next to you.
Oh nah nah,Oh yeah,Stand by my side,When the sky falls,Oh baby,I'll be there.
You've got that smile,That only heaven can make,I pray to God everyday,To keep you forever.

huwaaaarrkkhhh!!!

jgn nk trkjut sgt r kn....
ni pasal sekarang aq ade cpat n banyak mngantuk........
too much stuff need to be done.......
to much problem to be sttled.........
too much too much...........

aq skrg nih dlm mod xreti nk stop........
pslnye aq kne crik jln nk slmtkn kewangan aq......
oleh krna skrng bulan pose...
so xla terasa sgt duit tu........
tp aq trpkir kot lpas pose cmne agknye......

skrng dh xkeje.......
n my parent pown dh xpat nk support........
aq brangin gak.......
tp nk buat cmnekn........
nak xnak knela fhm diorng tu.....
diorng dh pncen mne nk ade duit sgt...........

aq ade gak trpkir nak keje part time.....
tp mslhnye aq nk crik keje time hjung mggu......
sbab aq xnak ganggu waktu blajar aq.....
aq nk jge pointer..........
tkut2 xlpas plak nk msuk mne2 U.....

niat dlm hti mmg dh set awl2........
tp mslhnye aq pening..........
aq rsau gak.......
if aq xde side income....
kot jd ape2 spe nk tggung btul x.........
hmmm......so aq dlm keadaan ats pagar skrg nih.......
either aq bernti blajar or aq crik part time.......
yg pnting either aq hold sem or aq brnti trus........
hmmmmm.....
bnyk bnde nk pkir.........
boleh pngsan cmni ahaa........
ok guys wa chiaoow dlu..........
enjoy ur day........:)

brblah bahagi.........

termnung mernung mse dpan kot......:P
aq xtau npe.....
smnjk 2 mnjk ni aq bnyk plak brpikir.....
haaaiiihhh........
xtau r.......

keje, blaja, cinte.......
aq pening gler......
keje konferm r brtmbun......
jap ksana jap ksini.......

blaja pmphm jela kn....
xcymen pown brlmbk........
cinte.....
normal n stabil but ngan bnyk mnglamun......

kgkdng aq tgk bdak2 yg g o/sea tu......
cmbru plak jdnye.....
aq nk gak jd cam diorng tu........
bru la dpt rse dok tmpat orng....

tp ble smgt dh up je.....
mood trgnggu........
pmphm jelakn.........
aq blur r........
xleh r cmni slalu.........
skit pale aq......

knpe ae.......
if sesape terbce or blog surfing...
hrp2 korg bleh tlong aq.....
aq tension ngan byk prkra.......
cmne agknye.....
aq nk setkn priority aq nieha.........

too much interference.....
mcm ne nk elakkn.......
pleeeezzz any1......
any ideas can be tolerate.....
i need help.......
dasketekure,.......
:'(

1st time.....

arini adela 1st time aq naek BP time puase.......
cruising suke2.....
so sakan aq driving nk ilngkn lapar ni........
yg pling shoknye 1 je.......
aq dpt cube sume jenis litar.....

dry, semi-wet ngan wet.......
mule2 ari pnas terik........
tup2 lpas 1 round trun naek trus glap......
ujan rnyai2 so jln semi wet je.....
pas lg 1 round lebat.....

ahahha....
mmg terbaek r.......
rezeki aq ari ni alhamdulillah.....
muke snyum je smpai umh........
nk djdikan ceriter.......
(ini bukn cite bohong tp betul2)

dlm mse aq cruising trun naek tu...
adela aq prsn satu kete ni....
myvi kaler oren........
aq ingt aq sorg je buat rupe2 ade lg........
trun naek aq prsan dier.......

tp mod cruising gak r...........
tujela kn xdela citer gmpaq sgt pown......
aahhaha.........
anyway eventhough dlm mod cruising.......
trnyata BP time hujan challenging..........
anyway thats all jela laen kali citer lg...........
ok guys aq nk blik n nak tido.......
chiooowww.......
SLMT MNYMBUT BULAN PUASE NI YE..........
:)

subaru

subaru
minat plak aq kat subaru vers10 nih...
smart r...
compaq car that not so compaq....
huhuuhuu...

i want u baby....
160k without any other stuff....
overall almost 200k....
haiihh...

really want it......
power, accel, tracktion, cornering....
balance.......
huaaaa it is mouthfull.......
aarrrghhh i want you.....
huuuuu

Anda Mungkin Berminat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Pages